Ελληνικά » Εκδηλώσεις » 2018 » Βραδιά του Ερευνητή 2018

Βραδιά του Ερευνητή 2018 (ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)

Η ομάδα του Planets In Your Hand θα συμμετάσχει στην Βραδιά του Ερευνητή 2018 στον Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. “Δημόκριτος”, την Παρασκευή 05/10 (ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ) στις 17:00 – 24:00.


Ελάτε από κοντά να δείτε ένα από τα πρώτα εκθέματα μας, την επιφάνεια του Πλανήτη Άρη. Το συγκεκριμένο έκθεμα σε αντίθεση με τα συνηθισμένα έχει κάτι το ξεχωριστό, μπορείτε να το ΑΓΓΙΞΕΤΕ! Με ένα άγγιγμα θα αισθανθείτε την θερμοκρασία, το ανάγλυφο του εδάφους και την ατμόσφαιρα του πλανήτη Άρη ακόμα και...με τα μάτια κλειστά. Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.

Η «Βραδιά του Ερευνητή» είναι μία πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με στόχο την εξοικείωση του κοινού με τον κόσμο της έρευνας. Κάθε χρόνο, την τελευταία Παρασκευή του Σεπτέμβρη διοργανώνονται οι εκδηλώσεις «Βραδιά του Ερευνητή» σε όλη την Ευρώπη. Η Ελλάδα αναλαμβάνει ανελλιπώς τη διοργάνωση εκδηλώσεων από την έναρξη του θεσμού το 2005.
Οι εκδηλώσεις, όπως και η έκθεση, είναι δωρεάν, ξεκινούν το απόγευμα και περιλαμβάνουν δράσεις για όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο: renathens.gr

Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. “Δημόκριτος”, Νεαπόλεως 27, Αγία Παρασκευή